Rode bank

Rode bank

Rode bank Camelia komt binnenkort nieuw in de collectie.

Elk jaar heb je weer te maken met trends op het gebied van woning inrichting. Er is de terra periode, de zwart-wit periode, de antraciet periode en de bruine tijd periode.  Wat echter altijd tijdloos is gebleken door de jaren heen is de kleur ROOD, deze kleur blijft, ook in een trend periode. Neem nu bijvoorbeeld een rode bank bij Fabriekmeubels.nl altijd mooi om te zien en heel warm om in jouw interieur te plaatsen. Zo’n rode bank kun je in heel veel  modellen krijgen, van een 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zit-, 3,5 zitbank, longchair bank, ottoman bank tot een hoekbank aan toe. Het voordeel vindt ik van een rode bank is dat hij bijna in elk interieur past. Zowel bij grijze muren, of bij blauwe gordijnen, zelfs een geel kleed. Een rode bank eigenlijk altijd. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor een rode bank maar ook voor een rode fauteuil, een rode loveseat of een rode poef. Vaak combineer ik vele kleuren rood om daar een balans in te vormen. Dus bijvoorbeeld een 3 zitbank in rood met daarbij 2 fauteuils in rood en nog eens aan de overzijde 2 x een rode poef. Dit alles op een mooie licht karpet waar de meubels allemaal op staan. Dit vormt vaak een chique geheel en nodigt echt uit om lekker knus te gaan zitten. Op de glazen salontafel wat windlichten met rode kaarsen die het geheel compleet maken.

Rode bank

Rode bank, rode fauteuil

Als u niet goed weet welk rood u moet kiezen en welk model bank, dan kunt u ook gebruik maken van onze interieur specialist. Hij komt vrijblijvend, met rode stofstalen, bij u langs om met een juiste kleur rood te komen. vervolgens meet hij uw woonkamer op om vervolgens u uit te nodigen in de showroom om samen met u de juiste bank en model te bepalen.

Nieuw!

Een nieuw concept en uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij tegen een vergoeding van slechts € 50,= met de bank van uw keuze bij u thuis langs komen. Onze adviseur neemt alle stof mogelijkheden mee en samen met u wordt de ideale bank gecreëerd. Mocht u besluiten de bank te kopen dan trekt hij die € 50,= er gewoon weer af. Is dit online service of niet. Veel klanten hebben soms moeite om helemaal naar Alkmaar te komen om proef te gaan zitten. Dus komt u niet naar ons dan komen wij wel naar u!

Bel voor een afspraak! 072-5616126