RVS tafel met houten blad

RVS tafel met houten blad “Fender”.

RVS tafel met houten blad

Bij Fabriekmeubels.nl en Fabriektafels.nl hebben wij een collectie prachtige, aparte, bijzondere en exclusieve RVS tafel met houten blad. Wij maken vele van deze tafels in eigen atelier en sommige rechtstreeks van de fabriek. De foto boven in de bijzondere eettafel Fender gemaakt met U-profiel van RVS met een massief noten blad. Deze tafel kan ook in massief eiken en in vijf beits kleuren. Tevens is de tafel leverbaar in 160 x90, 180 x 90, 200 x 100, 225 x 100 en 250 x 100. Maar ook met een houten onder frame of metalen onder frame. De levertijden zijn gemiddeld zes tot 8 weken.

RVS tafel met houten blad

RVS tafel met houten blad in iedere gewenste maat leverbaar

De tafels hierboven is onze eigen aparte en bijzondere collectie. Ze zijn leverbaar met een massief houten blad of een fineer eiken blad. Maar ook een noten, kersen, teak of Wallaba bovenblad behoort tot de mogelijkheden. De RVS tafel met houten blad is leverbaar als eettafel, bijzettafel, salontafel en als sidetable. Er zijn online een paar standaard maten maar wij maken deze tafels geheel op wens en op maat. Dus ook een eigen ontwerp behoort zeker tot de mogelijkheden, mist uitvoerbaar. Wij maken deze serie tafels met heel veel liefde en passie en de afwerking is dan ook fenomenaal. Laat je inspireren in onze showroom/werkplaats en maak een afspraak vrijblijvend om jouw idee met ons te delen.

RVS tafel met houten blad

RVS tafel met houten blad de “Lars” met rvs poten van 15 x 15 cm.

De eettafel hierboven is de tafel “Lars RVS” met poot die een diameter heeft van 15 x 15. Het bovenblad is een massief eiken blad van maar liefst 5 cm. dik en gemaakt van zeer oude eiken bielzen. Deze bovenbladen kunnen knoesten en scheuren vertonen maar dat is juist de charme van deze tafels. Er zijn zeven beits kleuren die gebruikt kunnen worden, ook wit en grijs. De tafel is werkelijk in elke gewenste maat leverbaar en z0dra deze boven de 270 cm. gaat komt er een vijfde poot in het midden van de tafel. Dit om doorzakken te voorkomen want het blad is werkelijk loodzwaar.

Voor meer informatie bel onze help-desk. Deze is 7 dagen bereikbaar van 9.00-22.00 uur.

072-5616126