RVS tafel

RVS tafel op maat met onze uniek eigen collectie.

RVS tafel

Je hebt vele tafels op de markt tegenwoordig. Maar zoek maar eens een luxe, aparte en bijzondere RVS tafel die ook nog eens op maat gemaakt kan worden. Dan houdt de speurtocht eigenlijk wel op want de meeste toeleveranciers willen zich beperken tot een aantal tafels in vaste maten, anders wordt de kostprijs te duur. Wij van Fabriekmeubels.nl en Fabriektafels.nl maken elke RVS tafel die jij maar voor ogen hebt. Dus ook jou eigen ontwerp naast onze al unieke eigen collectie. Wil jij een RVS tafel met een eicel poot of met gebogen poten die een zigzag vormen? Dat kan en is bij ons geen enkel probleem . Wij werken met het allerbeste RVS en onze lasnaden zijn bijna onzichtbaar weggewerkt. het niveau is van uitzonderlijke klasse.

RVS tafel

Eettafel RVS op maat.
Maar ook voor een mooi dressoir op maat.

RVS tafel

Dressoir Wave op maat

Maar zoals je ziet kunnen wij ook meubels van RVS geheel naar wens maken. Deze dressoirs hebben wij gemaakt op basis van de eettafel Wave waarvan de klant een salontafel, een eettafel en een sidetafel al had laten maken. Mar wil jij bijvoorbeeld een tv meubel met RVS poten en met een TV lift dan kan dat natuurlijk ook bij ons. Dit wordt allemaal in eigen werkplaats gemaakt en gecontroleerd voordat het naar jou toekomt.

RVS tafel

RVS tafel op maat Brutus, brutal, Fender, Dalton. Savonna en Fender met aanschuif

Ook de bovenstaande eettafels van Nouvion® leveren wij in een aantal maten. Maar als je deze tafels in een afwijkende maat wilt dan kan dat ook bij ons gemaakt worden. zowel met een massief eiken blad als een massief noten blad. en dan ook nog in verschillende diktes. Laatst hebben wij nog een white wax eettafel van 10 cm. dik en met een U-profiel RVS onderstel geleverd in Friesland.. alles kan bij ons dus bel gerust voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom of bij je thuis. ons telefoonnummer is 072-5616126 en je kunt ons zeven dagen in de week bereiken van 9.00 – 22.00.

Eettafel RVS

Eettafel RVS onderstel met een massief eiken blad van 8,5 cm. dik