Speelse banken

                               Speelse banken met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Speelse zitbank

Wat wordt er verstaan onder een speelse zitbank? Zijn dat zitbanken met veel sierkussentjes, of misschien felgekleurde zitbanken. Maar ook romantische banken met veel tierlantijnen en bloemetjes stof worden ook vaak bestempeld als een speelse zitbank. Bij Fabriekmeubels.nl  de-bankenfabriek.nl  versta ik onder een speelse zitbank, zitbanken in felle kleuren of tijdloze banken met veel sierkussens. De foto boven zegt genoeg, heerlijke frisse felle tinten die een beetje tegen het trendbeeld van vandaag de dag ingaan. Alhoewel dit wel de trend binnen vijf jaar gaat worden. Momenteel kun je geen interieur winkel binnen lopen of alle zitbanken zijn lever, grijs, zwart of beige. Deze trend zal zeker voorlopig nog wel aanblijven maar zo langzamerhand zijn de mensen die saaie kleuren toch wel wat zat. Steeds vaker duiken er pasteltinten op zoals eisblue, mintgroen, rosé en zacht gele tinten, Ik verwacht dan ook dat er binnen nu en vijf jaar de kleuren op zitbanken feller en feller gaan worden. Van mij mag het want een beetje kleur in je leven maakt vrolijk. en je kunt er heerlijk op los combineren.

Speelse zitbank

Speelse zitbank in felle kleuren worden de trend.

Bij de-bankenfabriek  en fabriekmeubels.nl kun je een  speelse bank helemaal zelf samenstellen zowel in model als in kleur stof. Er staan online ook best wel wat lekkere felle kleuren bij. Zodra je op de stof van jou keuze hebt geklikt dan verschijnt de speelse zitbank in de desbetreffende stof. In tegenstelling tot een reguliere winkel waar je het vaak alleen kunt zien aan de hand van proef staaltjes. Maar ook wij hebben een showroom, maar die dient voor wat extra advies en om te kunnen proef zitten alvorens tot bestellen over te gaan. Let wel, je kunt zeven dagen terecht van 9.00 tot zelfs 22.00 uur, maar alleen op afspraak!

Speelse banken

Eetstoel Pioen ook voor modern wonen een aanwinst en speels in zo’n felle kleur.

Heb je hulp nodig bij het samen stellen van een stof of het samen stellen van een speelse zitbank, bel dan gerust onze help-desk, deze is ook zeven dagen bereikbaar van 9.00 uur tot 22.00, dus ook op zon- en feestdagen.

072-5616126

info@fabriekmeubels.nl

Geheel nieuw bij fabriekmeubels en de-bankenfabriek is de optie om onze adviseur langs te laten komen met de  speelse bank die jou online het meest aansprak. Hij neemt alle mogelijke stoffen mee en zal samen met jou de juiste opstelling en stof bepalen. Dit kost je slechts € 50,= maar wanneer je slaagt en de bank besteld dan hoef je die kosten niet te betalen. Is dit uniek voor een online zitbanken leverancier of niet!