Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar

Wanneer u in de buurt woont van Alkmaar en u zoekt steigerhout tuinmeubelen Alkmaar dan bent u bij ons van Fabriekmeubels.nl op het juiste adres want wij maken elk steigerhouten meubel voor u op maat. Wij werken met alleen het beste steigerhout van 34 mm. dik en beitsen deze in een dekkende of niet dekkende beits vier keer. Zodat u zeker zeven jaar intensief kunt genieten van uw mooie steigerhout tuinmeubelen Alkmaar. Zeg maar wat u wilt, een bank met twee fauteuils en een salontafel in de juiste maat geleverd, of een eettafel zoals op de foto hierboven met een eetbank en eetstoelen met wielen. Want steigerhout tuinmeubelen Alkmaar wegen zeer zwaar en zijn moeilijk te verplaatsen waardoor wij er standaard bokwielen onder plaatsen. Ook leveren wij kussens op maat in diverse diktes met een waterafstotende stof in meer dan 50 kleuren.

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar met hier een schitterende hoekbank met waterafstotende kussens

Wilt u graag een bezoek aan huis van onze tuinmeubel specialist dan kan dat zeven dagen in de week van 9.00 – 22.00 op afspraak. Hij weet als geen ander uw tuin om te toveren tot een waar tuinpaleis. Maar ook weet hij altijd wel weer een creatieve oplossing te vinden om ook bergruimte in uw tuin te creëren. Hij adviseert soms om laden onder de zitbank te doen zodat u daar ook weer het nodige aan spullen in kwijt kan. Of wat dacht u van een steigerhouten kast voor uw afvalbakken met extra ruimte voor uw openhaard hout of fietsen. Zo bedenkt hij altijd wel weer iets waardoor de klant enthousiast wordt.

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar met een set met bokwielen want ze zijn zwaar.

Wilt u ook zo’n persoonlijk advies voor steigerhout meubelen Alkmaar bij u thuis? Bel dan onze help-desk. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en kunnen een afspraak met onze tuin specialist maken.

Tel. 072-5616126 (zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur)

of mail info@fabriekmeubels.nl

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar

Steigerhout tuinmeubelen Alkmaar worden zeer professioneel aan huis geleverd.