Steigerhouten bank

Steigerhouten bank met een prachtige hoekbank op maat.

Steigerhouten bank

Wanneer de zon begint te schijnen in het voorjaar dan komt de behoefte om aan de tuin te gaan werken ook weer vanzelf. Dan kan het ook zo zijn dat je behoefte hebt aan nieuwe tuinmeubelen en dan is een steigerhouten bank echt een keer wat anders. Het staat stoer, romantisch en landelijk. Wij van Fabriekmeubels kunnen zo’n steigerhouten bank helemaal op maat laten maken. Van een bijzettafel, salontafel, eettafel, eetstoelen, eetbank, fauteuil, loveseat, 2 zit, 2,5 zit-, 3 zit-, 3,5 zit-, 4 zitbank aan toe. Of misschien toch een hoekbank, lounchebank of ottomane bank van steigerhout? Wij maken het en in alle mogelijke UV bestendige beitsen aan toe, in zowel dekkend als houtnerf doorlatend. Wij schilderen alle meubelen met de hand 4 x om het goed waterafstotend te maken. Ook leveren wij in meer dan 50 kleuren waterafstotende stoffen die elk seizoen buiten kunnen blijven.

Al onze meubelen worden vervaardigd van 34 mm grenen gteigerhouten planken en worden blind in elkaar gezet. Dit betekent dat je geen schroeven of spijker aan de buitenzijde aantreft maar dat alles van binnen uit wordt gemaakt. ook schuren wij de steigerhouten bank eerst grondig zodat een dame met panty aan er gerust op kan zitten zonder dat er halen ontstaan.

Steigerhouten zitbank

Steigerhouten banken met hier een eettafel van 220 x 80 en een zitbank van 200 lang en twee fauteuils op wielen.

Wij van Fabriekmeubels kunnen zelfs bij je thuis komen op afspraak om samen met jouw tot de ultieme steigerhouten bank te komen of welk ander meubel van steigerhout dan ook. Onze adviseur komt bij je thuis met verfstalen en de stofstalen om er een totaal harmonieus plaatje van te maken. Mocht je interesse zijn gewekt en zou je best eens onze specialist willen spreken, bel dan gerust onze help-desk op nummer 072-5616126. 

Steigerhouten bank

Steigerhouten bankmet een set met bokwielen want ze zijn zwaar.

Kijk ook eens op onze andere inspirerende websites;

Fabriekmeubels.nlFabriektafels.nlFabriekverlichting.nlde-bankenfabriek.nlde-interieurspecialist.nl