Steigerhouten meubelen Alkmaar

Steigerhouten meubelen Alkmaar

Steigerhouten meubelen Alkmaar

Wij van Fabriekmeubels.nl maken steigerhouten meubelen Alkmaar op maat voor u. Of het nu gaat om een fauteuil, bank op maat, een salontafel, eettafel, kast of kist, niets is ons te gek. Wij werken uitsluitend met 34 mm. dik grenen steigerhouten delen omdat deze een langere levensduur hebben en het staat heel erg stoer. Al onze steigerhouten meubelen Alkmaar worden 4 x geschilderd in een dekkende of niet dekkende beits met een hoge UV resistent. Wij garanderen dan ook dat deze beits voor zeven jaar mooi blijft. Ook leveren wij op maat gemaakte zit en rugkussens met waterafstotende stoffen in meer dan 50 kleuren.

Steigerhouten meubelen Alkmaar

Steigerhouten meubelen Alkmaar

Mocht u interesse hebben gekregen dan kunt u bij u thuis onze tuinspecialist langs laten komen om samen met u tot het ultieme meubel te komen. Hij ziet per direct wat de mogelijkheden zijn en kan ter plaatse een prijsopgave doen inclusief de kussens. Ook komt hij met vaak zeer praktische tips over oopbergruimte, zoals laden onder de banken en fauteuils, of uitschuifbladen aan de eettafel. Maar ook kisten voor de kussens of kasten voor de afvalbakken met daaraan vast een fietsen hok. Om maar wat voorbeelden te geven.

Steigerhouten banken alkmaar

Steigerhouten meubelen Alkmaar met de bank en bank zonder rug staan op bokwielen.

Maar wij bieden meer dan steigerhouten meubelen Alkmaar. Naast al dit moois hebben wij nog vijf webwinkels onder andere Fabriekmeubels.nl, Fabriekverlichting.nl, Fabriektafels.nl, de-bankenfabriek.nl en de-interieurspecialist.nl. Stuk voor stuk unieke websites waar u de gehele interieur kunt laten samen stellen. Onze interieur specialist kan hiervoor ook bij u thuis komen op afspraak of u komt op afspraak naar onze schitterende showroom in Alkmaar.

Mocht u naar aanleiding van dit verhaal nog met vragen zitten, bel dan gerust onze help-desk. Zij kunnen u zeven dagen per week van 9.00 – 22.00 te woord staan.

Telefoonnummer; 072-5616126

Steigerhouten meubelen Alkmaar

Steigerhouten meubelen Alkmaar worden zeer professioneel aan huis geleverd.