Steigerhouten meubelen Haarlem

Steigerhouten meubelen Haarlem

Steigerhouten meubelen Haarlem met een prachtige hoekbank op maat.

Bent u op zoek naar Steigerhouten meubelen Haarlem dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij van Fabriekmeubels maken alles op het gebied van steigerhouten meubelen, van eettafel op maat tot een hoekbank op maat. Maar ook fauteuils, eetbanken, kasten en kisten worden professioneel op maat gemaakt van 34 mm. dik grenen steigerdelen. Ook schuren wij de planken 1 x om halen in panty’s te voorkomen. Na het op maat maken van onze steigerhouten meubelen Haarlem worden ze 4 x in een dekkende of nerf doorlatende beits geveerd met de hand. Vier keer om regenwater geen kans te geven zodat dit op het hout blijft liggen. Ook maken wij de armleggers iets achterover helend zodat het hemelwater eraf rolt en niet op deze delen blijft liggen want ook daar komen weer nare vlekken van.

Steigerhouten meubelen Haarlem

Steigerhouten meubelen Haarlem in elke maat en kleur gemaakt.

Ook bieden wij een vijftig tal waterafstotende stoffen aan in vele kleuren. Deze stoffen worden gestoffeerd om de kussens, die wij weer op maat maken in eigen atelier. Onze grote kracht is dat wij bij u thuis onze tuinmeubel specialist kunnen aanbieden die samen met u het ultieme steigerhouten meubel Haarlem creëert. Ook komt hij met zeer praktische oplossingen zoals bijvoorbeeld bokbieren onder de banken en fauteuils omdat deze niet te tillen zijn, maar ook bergruimte in de vorm van laden onder de bank en fauteuils, of een kast voor de afvalbakken met daarnaast een fietsenhok of stalling. En zo zijn er nog vele ideeën om aan u te overleggen. Hij maakt ook ter plaatse een prijsopgave voor u zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Steigerhouten meubelen Haarlem

Steigerhouten meubelen Haarlem met een set met bokwielen want ze zijn zwaar.

Is u interesse gewekt en wilt u een afspraak maken, of zit u nog met vele vragen? Bel dan gerust onze help-desk, ze staan zeven dagen in de week voor u klaar van 9.00 – 22.00.

Telefoonnummer 072-5616126

of mail info@fabriekmeubels.nl

Steigerhouten meubelen Haarlem

Steigerhouten meubelen Haarlem worden zeer professioneel aan huis geleverd.