Steigerhouten meubels Alkmaar

Steigerhouten meubels Alkmaar met een prachtige hoekbank op maat.

 

Steigerhouten meubels Alkmaar

U bent vast online op zoek naar mooie steigerhouten meubels Alkmaar. Tja dan komt u ook op onze site fabriekmeubels.nl waar wij ook de mooiste steigerhouten meubels Akmaar maken. Wij gebruiken uitsluitende de allerbeste kwaliteit van 34 mm. dik steigerhout. Deze kwaliteit is de dikste en wordt door ons ook nog eens 1 x geschuurd, zodat een dame met een panty aan niet aan de splinters blijft hangen wat bij alle andere wel gebeurt. Ik spreek uit ervaring. Daarnaast is het bij ons mogelijk onze interieur en tuin adviseur langs te laten komen om samen met u een mooi ontwerp te maken, want wij maken werkelijk alles op maat voor u.

Steigerhouten meubels Alkmaar

Steigerhouten meubels Alkmaar in elke maat en kleur gemaakt.

Of het nu gaat om een bankje met twee fauteuils op bokwielen. (wel lekker want steigerhout is ontzettend zwaar om naar voren en achteren te tillen). Of dat het gaat om een kist voor de vuilnisbakken, een tuinkast, een kist voor de kussens of een eettafel. Alles kan gemaakt worden op maat voor u. Daarnaast is het mogelijk om met een niet dekkende of juist wel een dekkende beits de meubels te behandelen. Zie de bovenste foto waarbij er een niet dekkende zwarte beits is gebruikt, en de foto eronder een dekkende witte (ral 9010) beits is gebruikt. Alle mogelijke kleuren kunnen erop.

Steigerhouten meubels Alkmaar

Steigerhouten meubels Alkmaar met een bank met rug en een bank zonder rug op bokwielen.

Zijn uw zintuigen reeds geprikkeld na het zien van dit moois? Twijfel dan niet en maak vrijblijvend een afspraak met onze tuinmeubel adviseur. Hij neemt daarbij ook stoffen mee die u in de regen gewoon op de meubels kunt laten liggen want deze laten niets door. Ook neemt hij kleurstalen mee en zal samen met u tot het ultieme steigerhouten meubels Alkmaar komen.

Help-desk 072-5616126

of

info@fabriekmeubels.nl