Stoffen hoekbank

Stoffen hoekbank Hyacinth bij de klant thuis.

Stoffen hoekbank

Op zoek naar een stoffen hoekbank? Stop met zoeken want bij Fabriekmeubels.nl ben je op het juiste adres voor een stoffen hoekbank. Wij bieden negen super kwaliteit modellen aan die leverbaar zijn in vele stoffen. Het fijne van al deze negen modellen is dat je ze zelf online kunt samenstellen met onze unieke configurator. Je begint met het kiezen van de elementen die in jou leefomgeving passen. Wellicht kun je een U-hoekbank of een Ottomane bank plaatsen Of misschien alleen maar een drie zitbank of juist een hoekbank met een longchair eraan. Bij fabriekmeubels.nl zijn dit geen problemen. Elke bank bestaat uit 10 tot 30 elementen die allemaal in elkaar te plaatsen zijn.

De volgende stap is het kiezen van de stof. Er zijn zes kwaliteit keuzes in de stoffen en wanneer je op een stof klikt die je aanspreekt komt deze vergroot in beeld te staan. Tevens veranderd de foto van de bank in beeld in deze stof waardoor je een beter beeld kunt vormen hoe de bank er in het echt uit komt te zien. Dit in tegenstelling tot een reguliere winkel waarbij je het vaak moet doen met zeer kleine proef staaltjes. Nog even de poten kleur kiezen en je bank is geboren.

Stoffen hoekbank

Stoffen hoekbank bij klanten thuis genomen

Wanneer je een stoffen hoekbank wilt samenstellen online is het belangrijk te weten dat de hoek links of rechts is wanneer je voor de bank staat. Dus je ziet de bank visueel, en waar wil je de hoek, links of rechts. Er worden vaak fouten gemaakt omdat klanten denken dat de hoekbank stof geconfigureerd wordt wanneer je er in zit. Maar gebeurt altijd als je ervoor staat.

Heb je begeleiding nodig bij het uitzoeken van een stoffen hoekbank, dan kun je onze help-desk zeven dagen in de week bellen van 9.00 – 22.00 op nummer 072-5616126. ook dit nummer bellen voor een showroom afspraak.

Stoffen hoekbank

Stoffen hoekbank Kamille nieuw in de collectie.

NIEUW!

Fabriekmeubels en de-bankenfabriek komen met een geheel nieuw online concept. Je kunt vanaf heden ook vragen of onze adviseur met de door jou mooi gevonden bank langs wilt komen. Hij neemt een element mee zodat je er in nut proef zitten maar ook alle stof mogelijkheden heeft hij bij zich. Kom je eruit en bestel je de bank in jou opstelling dan kost dat niets extra’s. Maar slaag je niet dan kost het je € 50,= voor gedane moeite. Is dit een online service of niet!

Bel 072-5616126 voor een afspraak!