Tijdloze banken

            Tijdloze banken met 3 Zitsbank met fauteuil en poef Anjer.

Tijdloze banken

Wat is nu eigenlijk een tijdloze bank! Dit is niet zo moeilijk om daar een passend antwoord op te geven. Tijdloze banken zijn banken die in de loop van de tijd nog steeds worden geproduceerd omdat de consument er nog steeds om vraagt. Trens banken komen en verdwijnen weer omdat ze vaak extreem zijn in hun vorm of omdat de klant er na loop van tijd weer is op uitgekeken. Neem bijvoorbeeld de bovenstaande bankstel, deze is strak van vorm met vier losse kussens. het model wordt al gemaakt sinds er gestoffeerde zitbanken zijn. En nog loopt deze set banken erg goed, sterker nog, het is 1 van de best verkochte modellen ooit. Neem ook even een gecapitonneerde  chesterfield bank, ook dit model wordt nog steeds vervaardig. Niet meer zoveel als voorheen maar dat komt omdat de trends steeds sneller veranderen als vroeger.

Tijdloze zitbanken

Tijdloze banken shoppen met de zitbank Roos.

Hierboven zie je de tijdloze moderne zitbank “Roos”. Tijdloos vanwege de rustige vormgeving zonder tierlantijnen. Het strakke moderne pootje die geen aandacht vraagt. Ook dit zijn ingrediënten om een bank tijdloos te houden. Beheerste design maakt tijdloos. De stofkeuze die op deze zitbank zit is weer een trend en dat maakt het nou zo interessant, Tijdloze banken in een modern jasje gestoken, maakt het toch weer heel trendy en apart. Laatst zag ik nog een chesterfield bank in een koeienhuid. De bank heel tijdloos en de koeienhuid weer heel trendy.

Zo ziet u maar weer dat tijdloze banken vooral rust en eenvoud uitstralen en ook weer heel trendy kunnen zijn door een keuze te maken in een vlotte stof of een bijzonder leder. Wij van fabriekmeubels en de-bankenfabriek kunnen werkelijk alles leveren op het gebied van trendy en tijdloze banken door u, op een maandag, vrijblijvend mee te nemen naar het HTC (Home Trade Center) te Nieuwegein. Hier staan diverse leveranciers met prachtige meubelen zowel tijdloos als zeer tijd gevoelig.

Tijdloze bank

Bij Fabriekmeubels.nl kun je ook een tijdloze bank op maat krijgen. Laat je vrijblijvend adviseren.

NIEUW!

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126