Top kwaliteit zitbanken

Top kwaliteit zitbanken

                                                                                                                                                                                                                         Top kwaliteit zitbanken. De “Kamille”

Al onze top kwaliteit zitbanken worden van de beste materialen gemaakt en bezitten onder de stof de beste kwaliteit materialen. Zo worden de rompen gemaakt van Houtvezelplaat in combinatie met grenen regels, hardhouten romp en hardboard. Dit is ook wel te voelen bij het optillen van onze banken die geen lichtgewichten zijn. Het lijkt soms wel of er beton in gestort is. Onder de zitkussens zit nozagvering waarvan bekend is dat dit minimaal 20 jaar meegaat. Deze nozagvering wordt afgeschermd met een beschermdoek. De zitkussens vulling is gemaakt van Polyester van 30 kg/m3 afgedekt met een toplaag van latexsticks gemengd met siliconenwatten. De rugkussens vulling is van Latexsticks en siliconenwatten gemixt, rondom met dacron van 180 gram/m2.

Top kwaliteit zitbanken

                                                                                                                                                                                                   Top kwaliteit zitbanken Anemoon, Dahlia en Hyacinth.

Stoffering

Ook de stoffering van onze zitbanken is met heel veel passie en liefde gedaan. Let vooral op de kleine details van de rug- en zitkussens van de bankstellen Dahlia en Hyacinth waarvan de biezen echt recht gestikt zijn en niet weglopen zoals bij vele leveranciers. Ook de kussens van de bank Anemoon zijn prachtig met een Engelse stiknaad tegen elkaar gestikt zonder weglopen van het stiksel. Al onze moderne zitbanken zijn tussen het zitgedeelte en armlegger naar binnen gestoffeerd wat een heel aparte uitstraling geeft, design mag ik wel zeggen. Ook hebben vele banken twee opties, namelijk een hoes of vaste stoffering.

Top kwaliteit zitbanken

Top kwaliteit zitbanken hier de “Roos”, en “Tulp”.

Showroom

Ook kunnen wij ons voorstellen dat u online het moeilijk vind om een bank te kopen zonder er eerst op gezeten te hebben. Daar hebben wij natuurlijk ook aan gedacht en daarom bieden wij een showroom aan op industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar. Hier staan alle modellen opgesteld om proef te kunnen zitten. Onze adviseur helpt u graag verder. Let wel dat onze showroom zeven dagen in de week open is van 9.00-22.00. Dus ook op zon- en feestdagen, maar dan wel alleen op afspraak. je kunt ons bereiken op telefoonnummer 072-5616126.

NIEUW!

Uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij bij u thuis kunnen komen met de bank die jou het meest aansprak op onze unieke website. Onze adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee en zal samen met jou tot de juiste opstelling komen en stofkeuze. Dit kost je € 50,= als je niet slaagt en kost niets extra als je de bank besteld. Is dit een uniek concept of niet!

Top kwaliteit zitbanken

Al onze zitbanken worden professioneel bezorgd.