Tuinmeubels steigerhout

Tuinmeubels steigerhout in elke maat en kleur gemaakt.

Tuinmeubels steigerhout

Wat veel van onze klanten niet weten is dat fabriekmeubels.nl ook prachtige top kwaliteit tuinmeubels steigerhout maakt. Alles is werklijk mogelijk van een hoekbank met lonchair of een bank met twee fauteuils maar ook dekenkisten of salontafels en eettafels met eetstoelen op wielen. Daarnaast kunnen wij ook adviseren in creatieve oplossingen zoals een bank met laden eronder waardoor er opbergruimte ontstaat in de tuin voor bijvoorbeeld gereedschap of barbecue spullen. Zelfs tuinkasten op maat of een veranda behoort tot de mogelijkheden. Oom kunnen wij alle kleuren beits op jou meubelen aanbrengen, zelfs dekkende beits die tegen een stootje of alle weersomstandigheden kan.

FabriekMeubels nieuwe tuinset 2

Tuinmeubels steigerhout voor een super sfeertje in uw tuin.

Nu bestaat er bij Fabriekmeubels.nl de mogelijkheid om onze interieur en tuin specialist langs te laten komen om een advies ter plaatse uit te brengen. Hij weet als geen ander wat jou tuin nodig heeft om tot het ultieme genieten van je tuin te komen. Ook kan hij adviseren in waterafstotende stoffen waar meer dan 50 kleuren in leverbaar zijn. Hij meet je tuin op en komt met de juiste opstelling en in overleg met de klant komt daar altijd een spectaculair mooi plan uit. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op nummer 072-5616126.

Tuinmeubels steigerhout

Tuinmeubels steigerhout met een prachtige hoekbank op maat.

Kijk ook eens gerust op onze site naar wat wij allemaal leveren en kunnen. Van een kast die je online zelf kunt samenstellen tot barkrukken met vele configuratie mogelijkheden. Gewoon teveel mogelijkheden om op te noemen. Maar naast fabriekmeubels.nl hebben wij nog vier websites; Fabriekverlichting.nl met meer dan 1500 lampen online, Fabriektafels.nl met onze unieke eigen collectie die ook op maat te leveren zijn, de-bankenfabriek.nl een unieke site waarbij je op basis van 1 bank meer dan 18 elementen hebt en kunt samenstellen tot een bank die jou past, de-interieurspecialist.nl die gaat over Hans Gonggrijp die al meer dan 30 jaar werkzaam is in het creëren van de mooiste harmonieuze interieurs. Bezoek ze eens en zie de mogelijkheden die ongekend zijn.

Tuinmeubels steigerhout

tuinmeubels steigerhout de bank en bank zonder rug staan op bokwielen.