Tuintafel op maat

Tuintafel op maat bij ons leverbaar.

Tuintafel op maat

Alles al afgezocht en geen goede tuintafel op maat kunnen vinden? Zoek niet verder want bij ons kunt u uw eigen tafel ontwerpen en laten produceren. Wij biden op de site fabriekmeubels.nl en fabriektafels.nl al enkel mooie standaard modellen aan, maar geven u de mogelijkheid deze geheel naar wens aan te passen of met een eigen model te komen. In onze mooie en schone atelier maken wij deze tuintafel op maat voor u. Voor de design tuintafels kunt u kiezen uit een Wallaba boven blad (Zuid Amerikaans hardhout) of een teakhouten blad. Eiken kan ook maar is gevoeliger voor buiten. Van elke tafel die u online op de website ziet is er ook een salontafel, bijzettafel en een sidetable. Maar als u van het design graag een buitenkeuken met rvs wilt dan is dat absoluut mogelijk. Zeg maar hoe u het wilt, met laden, met deuren, of een combinatie van beide. Wilt u er een grill in, een frituurpan, alles kan bij ons.

Tuintafel op maat

Tuintafel op maat Viroza met Wallaba hout (Surinaams hardhout)

Hierboven ziet u 1 van de vele bijzondere en aparte tuintafel op maat “Viroza” in Wallaba hout. Let op de schitterende structuur en tekening van het hout. Heel warm en tijdloos, en dan dat zeer speciale onder frame wat weer schitterend is afgwerkt op details. Een lust voor het oog in elke design tuin. Ook te leveren in elke gewenste maat.

Tuintafel op maat

Tuintafel op maatl “Leaf” met teakblad

Deze tijdloze topper is de Leaf met een teakhouten blad. hij valt vooral op door zijn eenvoud en is zeer charmant door de fijne RVS poten van 5 cm x 3 cm. dik.

Tuintafel op maat

Tuintafel op maat Syndney met teakhout

Onze toptafel “Sydney” is werkelijk een aanwinst voor elke tuin en kan ook op elke maat geleverd worden. laat u vrijblijvend inspireren en adviseren voor een perfecte tuintafel op maat.

Voor advies en hulp

072-5616126