Unieke woondecoratie

Unieke woondecoratie.

Unieke woondecoratie

Waar vindt je nog unieke woondecoratie die niemand voor de rest heeft? Aparte woonaccessoires of bijzondere woonaccessoires zijn steeds moeilijker te verkrijgen omdat het aanbod door de crisis minder en minder wordt. Er zij  heel wat toeleveranciers failliet gegaan en de krenten uit de pap vindt je steeds moeilijker. Ook heeft dit te maken dat er steeds meer grote spelers in het veld met zeer goedkope massa accessoires komen, die voor spot prijzen worden aangeboden. Wij van Fabriekmeubels hebben unieke woondecoratie niet op onze site staan maar nemen u graag mee naar een aantal bijzondere woonaccessoires groothandels waar uw mond van open valt. Zop bijzonder en apart hefft u het waarschijnlijk nog nooit gezien. Alleen de presentatie is al uniek te noemen.

Unieke woondecoratie

Unieke woondecoratie

Onze adviseur komt eerst bij u thuis voor een persoonlijk gesprek en vraagt wat uw wens en smaak is. Daarop geeft hij een passend advies voor zowel de stijl als de styling. Komt het tot een klik tussen onze adviseur en de klant dan neemt hij u vervolgens mee naar onze unieke accessoires groothandels en laat u de wondere wereld zien van unieke woondecoratie. En mocht het nu zo zijn dat u werkelijk op zoek bent naar iets heel unieks dan kan onze adviseur u zelfs mee nemen naar het land waar deze uniek accessoires worden gemaakt. Laatst was hij nog met klanten voor twee dagen in Marrakech om een villa geheel in Marokkaanse sfeer te brengen. En om een juiste impressie te krijgen liet hij de klant eerst de Riad zien waar hij en de klanten zouden overnachten. De sfeer die deze Riad uitstraalde gaf de klant direct een goed gevoel en was ook de sfeer die de klant thuis wilde voelen. Zo ver kunnen wij gaan om iets unieks samen te stellen voor onze klanten.
Unieke woondecoratie

Riad in Marrakech

Wilt u ook zo’n persoonlijk advies? Bel dan onze help-desk en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 – 22.00 uur op nummer 072-5616126

Unieke woondecoratie

Marrakech sfeer