Vloerkleden Amsterdam

Vloerkleden Amsterdam met de serie Flags

Vloerkleden Amsterdam

Fabriekmeubels.nl is een online woonwinkel die sinds kort ook een prachtige collectie vloerkleden Amsterdam heeft toegevoegd. Deze vloerkleden zijn allemaal zeer exclusief en in vele maten leverbaar. Waarom het woord; vloerkleden Amsterdam? Omdat wij ons richten op online klanten die ook vloerkleden via de webwinkels bestellen en laten wij nou deze karpetten gratis bezorgen in Amsterdam. Ook kan men in Amsterdam ervoor kiezen om onze specialist langs te laten komen, geheel vrijblijvend, met alle stalen en maat mogelijkheden. Hij adviseer ter plaatse de juiste maat en karpet die vervolgens dan 10 dagen later gratis wordt afgeleverd. Maar ook staan wij bekend om onze niet goed, geld terug poliek. Staat het karpet niet zoals gewenst of is de maat toch niet helemaal wat men ervan verwacht had, geen probleem bij fabriekmeubels.nl. Zonder verdere vragen nemen wij het karpet terug en storten binnen 7 dagen het geld terug op uw rekening.

Vloerkleden Amsterdam

Vloerkleden Amsterdam met de serie Flat

Exclusieve karpetten

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien leveren wij ook bijzondere en exclusieve vloerkleden Amsterdam. Deze bestaat uit 100 % New Zeelands wol en is leverbaar in drie kleuren combinaties en in 5 maten; 70 x 120 – 120 x 180 – 170 x 240 – 200 x 300 en 300 x 400.. En zo hebben wij nog wel een aantal zeer bijzondere karpetten die je niet op elke hoek van de straat ziet. Maar ook de prijzen van deze vloerkleden Amsterdam zijn voor de kwaliteit zeer gunstig geprijsd. Laat je inspireren op onze mooi website en ga naar ; “producten”, en klik vervolgens op “karpetten” en maak uw keuze, klik op het karpet en de maten en prijzen verschijnen in beeld.

Vloerkleden Amsterdam

Vloerkleden Amsterdam met de Serie Thin Cable.

Mocht je naar aanleiding van deze blogpagina nog vragen hebben, of wil je een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom, of voor het maken van een afspraak met onze adviseur aan huis? Bel dan onze servicelijn op telefoonnummer 072-5616126.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriektafels.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialsit.nl

Fabriekverlichting.nl