vloerkleden hoogpolig

Vloerkleden Hoogpolig

Vloerkleden Hoogpolig met de serie Highland

Fabriekmeubels.nl heeft inmiddels vloerkleden hoogpolig opgenomen in de collectie. Zoals bijvoorbeeld de serie Highland die 6.0 mm. hoog is en gemaakt van de beste polyester garen en een gewicht van van 5 kilo pm2.Het grote voordeel van een vloerkleed hoogpolig is dat je de pantoffels wel in de haard kunt gooien want het voelt geweldig warm aan de voeten. Maar buiten dat heeft het ook nog eens een ongelofelijk rijke uitstraling. En bang voor platlopen hoef je niet te zijn want met een stofzuiger is het net gras wat groeit. belangrijk is wel het onderhoud en dat is het beste met een roterende stofzuigermond waarbij een borstel hard ronddraait wanneer de stofzuiger aangaat. Hij reinigt een vloerkleed hoogpolig namelijk diep en zorgt ervoor dat vuil niet kan aanhechten. Ook belangrijk is dat vlekken goed worden verwijderd en het liefst met TMR600 wat elke vlek als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. (lees wel de instructies op deze fles) Dit middel is grotendeels verkrijgbaar bij de betere woninginrichter.

Vloerkleden hoogpolig

Vloerkleden hoogpolig met de serie Silky

Wij bieden een mooie collectie hoogpolige karpetten aan tegen zeer scherpe prijzen en ze zijn allemaal inclusief gratis bezorging aan huis. Ook de onderstaande serie Tibet is zeer populair bij ons en is samengesteld uit 60% zuiver New Zeelands wol en 40 % polyester, en weegt 6 kilo per m2 en heeft een poolshoogte van maar liefst 60 mm. en is leverbaar in 5 verschillende maten zoals 70 x 120 – 120 x 180 – 170 x 240 – 200 x 300 – en 300 x 400.

Vloerkleden hoogpolig

Vloerkleden hoogpolig met de serie Tibet

Is uw interesse gewekt voor een hoogpolig karpet van Fabriekmeubels.nl dan kan ik er nog aan toevoegen dat wij ook elk gewenst hoogpolig karpet op maat maken in elke gewenste kleuren combinatie van effen tot gemêleerd aan toe. Met zelfs zijden garens erin verwerkt. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze servicelijn op nummer 072-5616126. Zij staan u zeven dagen per week te woord van 9.00 – 22.00 uur.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriektafels.nl

de-bankenfabriek.nl

Fabriekverlichting.nl

De-interieurspecialist.nl