Vloerkleden - karpetten Alkmaar

Vloerkleden – karpetten Alkmaar met de Patchwork serie

Vloerkleden – karpetten Alkmaar

Ben je op zoek naar vloerkleden – karpetten Alkmaar, dan ben je nu ook bij Fabriekmeubels.nl op het juiste adres. Wij verkopen een schitterende serie vloerkleden – karpetten Alkmaar tegen zeer gunstige online prijzen. Alle prijzen online zijn inclusief verzending aan huis met uitzondering van de Waddeneilanden en het buitenland. Wij verkopen karpetten en vloerkleden in diverse uitvoeringen van Patchwork, Oriëntal, vlaggen tot dikke woldots aan toe. Ook zij  al onze karpetten in vele maten leverbaar van 70 x 140 tot 300 x 400. Let wel dat niet alle karpetten in alle maten leverbaar zijn. Ook bieden wij een niet goed geld terug beleid wat inhoudt dat wanneer het karpet niet aan de eisen voldoet, deze zonder enige kosten weer retour mag gestuurd worden. Of wij kunnen het ook op de route weer retour halen bij je.

Vloerkleden - karpetten Alkmaar

Vloerkleden – karpetten Alkmaar met de serie Flat Pebble wat lijkt op een kiezelstrand.

Exclusieve karpetten

Naast een populaire serie als de Patchwork en Oriëntal, komen wij ook met een zeer exclusieve serie zoals je kunt zien op de foto hierboven. Deze Wooldots zijn er in twee uitvoeringen. Namelijk zacht grijs tinten en een met zwart erdoorheen. De Wooldots is er in vijf maten; 70 x 140 – 120 x 180 – 170 x 240 – 200 x 300 en 300 x 400. Klik op het Flat Pebble  en je komt direct op de prijzen op de site. Maar ook de serie Pixels is een lust voor het oog en heeft een zeer hoogwaardige exclusieve uitstraling. Ook hier geldt; klik op het woord Pixels en je komt direct op de maten en de prijzen op de site.

Vloerkleden - karpetten Alkmaar

Vloerkleden – karpetten Alkmaar met de serie Flat

Advies aan huis

Een extra service van fabriekmeubels.nl is dat onze interieur specialist met alle mogelijke stalen bij je aan huis kan komen. Hij adviseert de juiste maat en karpet. Binnen 10 dagen heeft je het karpet dan thuis liggen en betaal je pas bij aflevering. Is je interesse inmiddels gewekt en wil je graag zo’n advies aan huis? Bel dan onze service lijn  op 072-5616126 voor het maken van een showroom afspraak of een advies aan huis.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl