zitbank - bankstel - fauteuil

zitbank-bankstel-fauteuil Anjer

zitbank-bankstel-fauteuil

Wil je comfort? Dan ben je met een zitban -bankstel-fauteuil van de-bankenfabriek.nl kwalitatief en prijs technisch het meest gunstig uit. Onze modelleen zijn online geheel zelf samen te stellen dankzij onze unieke configurator. Hiermee kun je zelf je model samenstellen, je stof uitkiezen en de kleur van de poten bepalen. Alle modellen zitbank-bankstel-fauteuil zijn te verkrijgen als poef, fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit- en 23 zitbank, maar ook zijn er twee tot drie tussen elementen, 3 zitbanken met een arm links of rechts, een hoekelement, een longchair en zelfs een ottomaan element. Dit betekent dat er voor elke situatie een zitbank-bankstel-fauteuil te creëren is.

zitbank - bankstel - fauteuil

zitbank-bankstel-fauteuil van de Elementenbank Anemoon.

Wat maakt onze zitbank-bankstel-fauteuil nu kwalitatief zo anders als bij de concurrent? Wij werken met een Hollands/Belgisch product, waardoor de controle optimaal is op het eindresultaat. Tevens worden alle banken gemaakt van de beste materialen zoals massief houten frames, nosagvering en de allerbeste zit- en rugkussens. Ook kunnen alle modellen met vaste stoffering of in een losse hoes geleverd worden. Onze zitbank – bankstel – fauteuil worden gratis aan huis geleverd en alle inpak materialen worden netjes weer mee genomen. Wij vragen ook geen aanbetaling maar betaling bij levering.

Mocht je problemen online ondervinden dan kun je onze help-desk zeven dagen in de week bereiken van 9.00-2200 uur op nummer 072-5616126. Ook bieden wij de gelegenheid om de bankstellen uit te proberen in onze showroom te Alkmaar. Hier staat onze interieur specialist jou te woord om samen met jou tot het ultieme meubel te komen. Let wel dat onze showroom alleen op afspraak geopend is zeven dagen in de week van 9.00 – 22.00.

Wil je thuis geadviseerd worden dan is dat geen enkel probleem. Onze interieur specialist komt met stalen bij je thuis en zal samen met jou de mooiste zitbank samenstellen.

zitbank - bankstel - fauteuil

Hier een voorbeeld van een modulaire zitbank met een driezit links en een 3 driezit rechts.