Zitbank losse kussens

Zitbank losse kussen de Hyacinth op maat gemaakt.

Zitbank losse kussens

Een zitbank losse kussen heeft ten opzichte van een vast gestoffeerde bank echt wel zeer veel  voordelen. Ten eerste zijn de losse kussens vaak keerbaar waardoor je twee maal zo lang met de bank doet. Daarnaast zijn ze ook nog vaak wasbaar waardoor vlekken geen kans krijgen. En je kunt de kussen opkloppen zodat de bank weer een heelijk zitcomfort krijgt. Een vaste stoffering bank is daarentegen veel moeilijker te reinigen. Nu heeft dit alles uiteraard met smaak te maken want een vaste stoffering bank is strakker en ziet er moderner uit. Een zitbank losse kussens is nonchalanter en zie je vaak in klassieke en landelijke interieurs.

zitbank losse kussens

zitbank losse kussens de Hyacinth.

En als je nu toch kiest voor een zitbank losse kussens, dan is het wellicht te overwegen om ook de romp in een losse hoes te nemen. Dan is ook de geheel bank wasbaar en is het herstofferen van zo’n bank plots een stuk goedkoper. je hebt al een mal in de vorm van de bestaande hoes.

Wij van de-bankenfabriek en fabriekmeubels hebben vijf prachtige modellen zitbanken losse kussens. De Lelie, Dahlia, Hyacint, Anjer en de Anemoon. Deze banken zijn elementen banken die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen zowel in model, stof als de kleur van de poten.

Elk model met los kussens is leverbaar in drie maten poefen, een fauteuil, een loveseat, drie banken namelijk de 2 zit, 2,5 zit en de 3 zitbank , dan drie banken in drie maten met een arm links of rechts, drie tussenelementen in drie maten zonder armen, een corner oftewel een hoekelement, een longchair en zelfs nog een ottomaan. Dit betekent dat je altijd de bank kunt samen stellen die geschikt is voor jou leefruimte.

Zitbank losse kussens

Zitbank losse kussens met hier de Anemoon waarbij er twee elementen tegen elkaar gezet zijn. De bank wordt hierdoor 400 cm. breed.