Zitbank met losse hoes

Zitbank met losse hoes de “Anemoon”

Zitbank  met losse hoes

Ben je teleurgesteld in je huidige bank omdat deze smerig is geworden of verkleurd? En kun je deze niet wassen omdat hij een vaste stoffering heeft? Dan is voortaan een zitbank met losse hoes wellicht iets voor jou. Het voordeel van een zitbank met losse hoes is dat deze eraf te halen is zonder enige moeite en dat je hem danwel naar de stomerij kunt brengen danwel in de wasmachine kunt doen. Alle zitkussens en rugkussens hebben een rits en de romp heeft een losse hoes. Erg handig ook wanneer je huisdieren of kinderen hebt. Een glas fris of chocomelk is gauw gemorst op een stoffen bankstel. Probeer dat er maar eens uit te krijgen als het een vaste stoffering betreft. Een zitbank met losse hoes is dan ideaal. Het oogt wellicht wat nonchalanter maar je moet met kinderen en huisdieren niet altijd alleeën maar mooi willen denken maar vooral praktisch.

Zitbank met losse hoes

Bij de-bankenfabriek.nl en fabriekmeubels.nl hebben wij alle modellen landelijk met een losse hoes. Dit straalt tevens een landelijke warme sfeer uit, buiten het feit dat het erg praktisch is. Ook wanneer je de bank een keer wilt veranderen is een zitbank met losse hoes ideaal. Je koopt bij wijze van spreken een rol stof op de markt en je laat het naaiateliertje de bestaande hoes namaken, en zo heb je bijvoorbeeld een zomerhoes en in de winter de hoes die je al had.

Zitbank met losse hoes

Wanneer je op de site van de-bankenfabriek en fabriekmeubels.nl zit en je hebt interesse in zo’n zitbank met losse hoes maar heb je nog wel met een hoop vragen? bel dan gerust onze help-desk, deze is voor jou zeven dagen bereikbaar van 9.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.

Tel. 072-5616126

of

info@fabriekmeubels.nl

 

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126