Fabriekmeubels.nl heeft een keuze uit vele moderne en landelijke zitbanken online, allen gemaakt in Nederland. Elk model is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, ottoman bank, longchair bank of als hoekbank. Maar onze zitbanken online zijn ook leverbaar in vele stoffen van diverse materialen. Ook de keuze in kleur voor de pootjes zijn divers. Al onze zitbanken online zijn leverbaar in blauwe, groene, oranje en vele andere felle kleuren stoffen. Ook kunt u onze zitbanken kiezen als hoesbank of vaste stoffering bank.

Zitbanken online
Stel online uw eigen bank samen!

Kwaliteit

Al onze zitbanken zijn gemaakt van de fijnste materialen zoals beuken rompen en nosag binnenvering. Voor extra comfort worden de zitkussens diverse stramheden vervaardigd en zijn gevuld met polyester wat nauwelijks vervormd en conditioneel erg goed blijft. ook de stoffen zijn speciaal geselecteerd voor u en gemaakt van de beste garens. Deze stoffen komen vanuit de hele wereld. Hierdoor ontstaat er een zitbank die wat prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig genoemd mag worden.

Zitbanken online

Deze zitbank is online bekeken en na advies thuis definitief besteld.

Levertijden zitbanken

De levertijden van onze zitbanken ligt rond de zes tot acht weken, dit komt doordat er zo ontzettend veel mogelijkheden in model, stof en kleur pootjes is dat er onmogelijk voorraad gehouden kan worden. Er is echter 1 troost en dat is wanneer de bank er is de levertijd ruimschoots vergeten wordt. Onze zitbanken mogen gerust het logo, “genieten, genieten en nog eens genieten”, dragen. Want eenmaal een bezoek aan onze showroom betekent dat u verkocht bent aan het model en zitcomfort. Onze kracht is dat de banken hier in Nederland gemaakt worden dus is er altijd communicatie en kwaliteit controle waardoor u 100% garantie krijgt op uw zitbank.

Zitbanken online ook te bezichtigen!

Laat u dus vrijblijvend leiden door onze unieke site en kom gerust eens proef zitten in onze mooie showroom in Alkmaar., die 7 dagen per week open is van 9.00-22.00. Let wel; Op afspraak!

Fabriekmeubels.nl
Fabriekverlichting.nl
de-bankenfabriek.nl
de-interieurspecialist.nl
Berenkoog 14 – 1822 BJ – Alkmaar
Tel. 072-5616126 of mob. 06-22694323
 

Let op! Via Fabriekmeubels.nl gaat u, als u op een bank klikt direct door naar onze website www.de-bankenfabriek.nl.