Zitbanken op zicht

Zitbanken op zicht met hier de Elementenbank Anemoon.

Zitbanken op zicht

Een nieuw en uniek concept is net gelanceerd door de-bankenfabriek.nl en Fabriekmeubels.nl. Zitbanken op zicht aan huis! Wanneer u online een zitbank, ottomane bank, longchairbank, een 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank of een hoekbank zoekt, heeft u een grote kans op een site van ons terecht te komen. Wij bieden een aantal moderne en een aantal landelijke banken aan van puur Hollandse bodem. Perfect gemaakt van de allerbeste materialen zoals massief houten frames en nosag vering. Ook de rug- en zitkussens zijn van uitzonderlijke kwaliteit en gemaakt van polyester met rondom een laag van latex sticks voor een geweldig zitcomfort. Nu zit onze mooie showroom op een industrieterrein in Alkmaar en wij kunnen ons voorstellen dat dat voor vele potentiële klanten te ver weg is of moeilijk te combineren met werk of kinderen.

Zitbanken op zicht.

Zitbanken op zicht met hier de nieuwe bank Kamille.

Wij van Fabriekmeubels.nl en de-bankenfabriek.nl bieden daarom iets unieks aan, namelijk dat onze adviseur binnen een week met het model dat u het meeste aansprak, bij u thuis komt. Dat kan zijn dat hij alleen de fauteuil of de zitbank met 1 arm links mee heeft, maar het gaat u per slot van rekening om het zitcomfort en de uitstraling van het model. Ook heeft hij alle mogelijke stofkeuzes mee en zal u adviseren in zowel de opstellingen mogelijkheden en de kleur van de stof op uw bank. Mocht het zo zijn dat u slaagt dan kost deze unieke actie u helemaal niets extra’s. Maar komt u nou niet tot overeenstemming dan niet getreurd want het kost u dan slechts € 50,= voor wat benzine en gedane moeite. Let wel dat u dit bedrag ook zeker kwijt bent als u met uw eigen auto helemaal heen en weer naar Alkmaar moet. Groot voordeel is dat onze adviseur zich niet kan beperken tot alleen het advies van een bank. hij ziet heel veel in uw bestaande interieur die voor verbetering vatbaar zijn en zal het net laten zich daar over uit te spreken, dit uiteraard geheel vrijblijvend.

Zitbanken op zicht

Zitbanken op zicht worden professioneel vervoerd.

Is uw interesse gewekt, bel dan gerust onze help-desk die u zeven dagen te woord kan staan met al uw vragen of voor het maken van een afspraak.

072-5616126

Zitbanken op zicht

Zitbanken op zicht