Zitbanken proberen aan huis

Zitbanken proberen aan huis met de Iris

Zitbanken proberen aan huis.

Fabriekmeubels en de-bankenfabriek.nl komen nu met een uniek concept voor een online woonwinkel.

Wanneer u een model aanspreekt op de site van de-bankenfabriek of fabriekmeubels.nl, dan kunt u het betreffende model ook aan huis laten komen om proef te zitten en te bekijken of het model staat in uw leefomgeving. Dit is nog nooit eerder vertoont bij een online zitbanken leverancier. Onze adviseur komt met alle mogelijke stoffen en kunst;eer bij u thuis voor een passend advies op maat. Hij creëert samen met u de juiste opstelling en de juiste keuze wat kleur betreft. Maar daar hoeft het niet bij te blijven want onze interieur adviseur zit inmiddels 32 jaar in het vak en kan u voorzien van een totaal advies.

Zitbanken proberen aan huis

Zitbanken proberen aan huis.

Wanneer uw interesse is gewekt kunt u via het contact formulier of door te bellen uw gegevens achter laten en wordt er direct een afspraak voor de week erop gepland. Onze adviseur neemt vervolgens het model wat in onze showroom staat mee en kan dus ook de fauteuil van het betreffende model zijn. Het gaat per slot van rekening om het het zitcomfort en de uitstraling van het geheel. Mocht u nou slagen bij u thuis dan kost deze actie u helemaal niets extra’s. Maar slaagt u nog niet dan kost dit u slechts éénmalig € 50,= voor een tank benzine en voor gedane moeite. de praktijk heeft al uitgewezen dat het systeem perfect werkt en de meeste klanten perfect zijn geslaagd. Het valt ook voor veel klanten niet mee om helemaal naar Alkmaar te komen waar de modellen staan opgesteld. Wij daarin tegen zijn elke dag op pad om uit te leveren of te adviseren.

Zitbanken proberen aan huis

Zitbanken proberen aan huis.

Al onze banken en fauteuil zijn van puur Hollandsche leveranciers en staan constant onder zware kwaliteit controle. Wij werken uitsluitend met de beste materialen zoals massief houten frames en nosag vering. Ook onze kussens zijn van topkwaliteit en gemaakt van polyester met daarop een heerlijke laag van latex sticks voor comfort.

Fabriekmeubels.nl

TEL. 072-5616126