Zitbanken winkel

Zitbanken winkel met Moderne banken “Roos”

Zitbanken winkel

Fabriekmeubels.nl komt met een nieuwe collectie online zitbanken winkel waar diverse Moderne banken en landelijke banken op de site staan. Deze banken kun je door middel van onze makkelijke configurator helemaal zelf samenstellen zowel inmodel als in stof en de kleur pootjes. Het aparte  van deze zitbanken winkel online is dat er van 1 model bank een hele reeks losse modulen zijn te verkrijgen waardoor je een bank kan creëren die totaal bij jouw past in het interieur. Zo zijn er van bijna elk model drie poufen, 3 zitbanken namelijk een 2 zit-, 2,5 zit-, en een 3 zitbank, en in sommige gevallen zelfs nog een 3,2 zitsbank, een 3,3 zitbank en een 3,5 zitsbank. Vervolgens gaan wij verder met drie elementen die een armlegger links of een armlegger rechts hebben, een hoekelement, en een longchair en zelfs nog een ottomaan.

Zitbanken online Zitbanken winkel online met de nieuwe collectie.

Zo hebben wij laats nog een prachtige zitbank Anemoon mogen leveren waarbij de twee zitbank met arm links tegen de twee zitbank met arm rechts is aangezet. Hierdoor ontstond er een enorm grote zitbank van maar liefst 4,00 mtr breed. Met twee grote poufen van 96 x 96 ervoor maakte het plaatje compleet af.

Zitbanken winkel De losse elementen bank Anemoon van 400 cm. breed.

Maar dat is niet alles wat wij doen of kunnen. Ook kunnen wij een bestaand model van de site op wens aanpassen. Neem bijvoorbeeld de onderstaande foto, hierbij hebben wij de ottomaan 25cm. ingekort omdat deze klant met een probleem zat. De openhaard stond teveel in het midden waardoor er geen bank was die paste. Toen de klant hoorde dat wij dit soort aanpassingen wel doen was het probleem snel opgelost en hebben wij er een zeer tevreden klant aan over gehouden. Dus ons motto; Niets is onmogelijk bij de-bankenfabriek.nl!

Zitbanken winkel Zitbanken winkel, hier de bank Hyacinth op maat bij een klant thuis.

Is uw interesse ook gewekt? Bel dan gerust voor een afspraak in onze showroom in Alkmaar. Deze is, op afspraak, zeven dagen in de week open van 9.00-22.00 uur. Neem een plattegrond mee voor onze adviseur om tot de ultieme zitbank te komen.

NIEUW!

Bij de-bankenfabriek komen wij met iets unieks voor een online zitbanken winkel. U kunt tegen een vergoeding van € 50,= de bank van uw keuze thuis laten komen om uit te proberen. Onze adviseur neemt alle stoffen mee en verteld u ter plaatse alle mogelijkheden. Komt u tot een koop dan kunt u de € 50,= weer van het totaal aftrekken. Is dit online service of niet!

072-5616126